Föreningsmänniskan

Sekreterare, ordförande, bingo-utropare, listan kan göras lång – Det högsta är att jobba med ideella engagemang!

Bild

Om mig som föreningsmänniska

Det högsta är att jobba med ideella engagemang. Mitt CV blir i huvudsak följande;

Sekreterare & ordförande

– 76/82-83/94: Sekreterare och Ordförande i Ätrafors BK. 750 seniormatcher och Bingoutropare var något jag hade parallellt.

Ordförande

– 1986 blev jag ordförande i Okome Idrottshalls förening och hallen blev verklighet 1995. Vi medlemmar i denna förening drog ihop 5.8 miljoner till byggnationen genom bingolotter och loppmarknader. Föreningen driver hallen än idag.

Kommunstyrelsens ordförande

– Sedan blev det politik och jag var kommunstyrelsens ordförande i Falkenberg 02-06  när jag drabbades av en stroke. Den som är uppmärksam vet att Ullareds Idrottshall, Falkhallen och Ishallen skapades under dessa år med viss fördröjning.

Ordförande i Falkenbergs Volleybollklubb

– Efter 4 år avgick jag som ordförande för Falkenbergs Volleybollklubb. På årsmötet fick jag utmärkelsen Årets FVBK:are 2016, se foto nedan.

Det som driver mig förutom intresset är den sociala miljön idrottslivet ger. Detta fostrar generation efter generation i ett lagtänkande som är ovärderligt.

Biodlare

År 2018 blev jag i ordförande i Ullareds Biodlarförening. Ett bitande uppdrag på flera sätt. Vi är en mysig förening med ett 20-tal medlemmar som var och en tar ansvar för sin närmiljö och vidgar den ekologiska hållbarheten.